Bellewaerde viert dit jaar Coronaproof Kids-Halloween

Gisteren vond in het Ieperse Bellewaerde park de persvoorstelling plaats van het jaarlijkse Halloween-event. Door de Corona-pandemie wordt dit echter geen editie zoals we dit de voorbije jaren kenden.

 

Geen spookhuizen, geen scarezones, geen shows, dit jaar wordt de nadruk gelegd op een Halloween beleving in je bubbel, met de grootste aandacht voor de kids.
Kinderen tot 12 jaar mogen immers verkleed het park binnen en kunnen aan de hand van een leuke parkmap een Trick or Treat-tocht maken. Bij verschillende attracties, en enkele geheime locaties, krijgen ze telkens een stempel op de kaart. Is de kaart van voldoende stempels voorzien? Dan ontvangen ze bij het verlaten van het park, wanneer ze de kaart afgeven, een leuke goodie-bag van Bellewaerde!

Zoals we jaarlijks gewoon zijn van Bellewaerde wordt tijdens het Halloween-seizoen het park tot in de puntjes versierd. honderden pompoenen en skeletten wachten je vol ongeduld op om deze speciale editie te ontdekken! Zoek zeker ook de locatie waar je een TikTok- of Instagramvideo kan opnemen met een gigantische spin op de achtergrond!

En alsof dit nog niet genoeg is kan je dit jaar voor het eerst ook genieten van de spooky Halloween-sfeer in het Aquapark. Zo wordt het ganse bad versierd, is de verlichting aangepast en zorgen leuke lasereffecten voor een extra speciale sfeer wanneer het buiten donker is.

Op enkele data kan je ook zeemeermin Celine bewonderen én ontmoeten. Zij zal te zien zijn langs het parcours van de Jungle Expedition.

Bellewaerde Halloween start op 10 oktober en eindigt op 8 november.
Zeemeermin Celine is in het Aquapark aanwezig op 23, 24, 25, 30, 31 oktober en 1 november.

Voor meer info en tickets, check www.bellewaerde.be en www.aquapark.bellewaerde.be

 

De voorbereidingen zijn volop bezig