Beleef tijdens Halloween enge en leuke momenten in Heide Park

Achtbaanritten in het donker, familie-horror en extra horror-attracties – het grootste pretpark van Noord-Duitsland viert Halloween voor gezinnen en horrorfans van 12 tot 31 oktober. In het Zauberwald bos heeft de magische fee hulp nodig van dappere kinderen. Op alle vrijdagen en zaterdagen loeren niet alleen vriendelijke karakters om de hoek in de spookhuizen Obscuria en Haunted Mansion, tijdens Halloween biedt Heide Park een compleet andere ervaring aan.

 

Nu de dagen donkerder worden draait in Heide Park alles om enge maar mooie momenten vol angst. Grote en kleine liefhebbers vieren dit jaar Halloween in het spookachtig versierde en magisch aangeklede Heide Park Resort vanaf 12 oktober.

Er lijken gruwelijke figuren om elke hoek op de loer te liggen of zijn het gewoon de knoestige takken van een verlichte boom? Over het park hangt een heel bijzondere sfeer, deze wordt gecreëerd door muziek, sfeervolle verlichting en griezelige versiering.

Op alle vrijdagen en zaterdagen komen, naast de jonge liefhebbers van spoken, vooral horrorfans aan hun trekken. Het Halloween-programma heeft voor elke smaak en elke leeftijd het juiste horroravontuur klaarstaan, van een zachte tot verschrikkelijke horrorfactor.

 

Obscuria (vanaf 16 jaar) (€4)

Voor de dapperen ouder dan 16 jaar, is er dit jaar opnieuw het spookhuis Obscuria. Gekke messenwerpers, wrede gewichtheffers en vreselijke clowns wachten hier op hun publiek om hun geweldige kunsten te tonen.

 

Haunted Mansion (vanaf vier jaar onder begeleiding)

Het enge kermisspookhuis met hangende, roterende, trillende en kantelbare gondels komt exclusief naar Heide Park. Een rit door het spookkasteel zal je Halloween-ervaring nog onvergetelijker maken! Maar pas op: hier zijn sombere karakters aan het werk. Eng plezier voor het hele gezin.

 

Familie horror

Gezinnen en jonge avonturiers kunnen ook in het donker een ritje maken op hun favoriete attracties. tachtig procent van de attracties is open tot 21 uur in het donker.

De kleinste Halloween-fans van drie tot zeven hebben dit jaar een heel speciale taak: het magische bos redden! De magie is hier van de ene op de andere dag verdwenen en de goede bosfee heeft dringend hulp nodig! Peppa & Schorsch in Peppa Pig Land hebben zich ook verkleed om bij de Halloween Meet & Greet te passen.

Tickets zijn nu verkrijgbaar en kunnen alleen online worden geboekt op  www.heide-park.de/ halloween . De kassa’s zijn niet open op Halloween-dagen.