Lord Vampyre’s Brick Or Treat keert terug naar Legoland Windsor tijdens Halloween

Van donderdag 15 oktober tot zondag 8 november kunnen de kleine monsters weer heel wat leuke en spannende activiteiten ontdekken in het Engelse Legoland Windsor.

 

Deze herfst ontdek je in Legoland Windsor de Halloween party Brick Or Treat. Een spookachtige beleving voor het hele gezin. Vanaf 15 oktober tot 8 november zal de dag gevuld zijn met heel wat pret, wanneer het park veranderd is in een plek voor liefhebbers van Halloween.

Nieuw wordt de nieuwe Halloween show  Haunted Lighthouse in het Salt Lake City gebied.  Deze show verzekert heel wat muziek en dans.

Dit jaar zullen Lord Vampyre samen met zijn enge vrienden opnieuw ontwaken uit hun slaap en de jonge bezoekers uitnodigen op een Halloween Party. Ook Monster Rocker keert terug met een Halloweentocht, waarbij je via de app hints moet oplossen. Aan het einde van de tocht krijgen de deelnemers in the Crypt een goodiebag met een LEGO-pompoen om zelf te bouwen.

 

Bron en foto: Legoland Windsor