Seabreeze Amusement Park zal dit jaar geen bezoekers ontvangen

In navolging van andere parken zal ook het Amerikaanse pretpark Seabreeze Amusement Park dit jaar gesloten blijven. Dit is een rechtstreeks gevolg van de corona problematiek die nog steeds voor onzekere tijden zorgt.

 

Ook Seabreeze Amusement Park, gelegen in Irondequoit, New York zal dit jaar niet meer heropenen. Deze beslissing nam het park omwille van de onzekere corona toestanden. Het park kondigde dit moeilijke besluit aan op haar website.

Seabreeze is een historisch amusementspark in Irondequoit, New York. In het park is de carrousel een monument, deze stamt al af van 1915. Nog een historische attractie is de houten achtbaan Jack Rabbit. Deze achtbaan opende in 1920 en werd ooit vernield door een brand maar opnieuw opgebouwd. In 1954 opende het park een zelf ontwikkelde hybride achtbaan met Bobsleds. Deze heeft een houten draagstructuur maar stalen track. Bear Trax is een family Coaster gebouwd door E&F Miler. Als laatste achtbaan biedt het park een Spinning Coaster aan van Maurer Rides met Whirlwind.

Het is de eerste keer in de 141-jarige geschiedenis van het park dat het een zomer moet gesloten blijven.

 

Bron en foto: Seabreeze Amusement Park