Paardjes van Ithaka kregen nieuw uiterlijk in Toverland

Toverland deelde onlangs enkele foto’s waarop het nieuwe uiterlijk te zien is van de Paardjes Van Ithaka. Deze attractie neemt je mee op de rug van een paadje dat op en neer huppelt over een track. De attractie is terug te vinden in het themagebied Ithaka, waar ook de houten achtbaan Troy staat.

 

Naast de houten achtbaan Troy en schommelboot Scorpios kan je in het Ithaka-gebied van Toverland de Paardjes van Ithaka vinden. Deze paardjesbaan opende in 2010 en werd gebouwd door Emmelbau Emmeln.

Toverland gaf de paardjes een volledig nieuw uiterlijk; een uiterlijk dat ze zelf stoerder noemen. Zo ziet deze attractie er weer als nieuw uit. Wie een ritje wil maken moet minstens 90cm groot zijn om onder begeleiding plaats te nemen. Vanaf 110 cm mag je alleen een ritje maken.

 

Bron en foto’s: Toverland