Fotoalbum: Schwaben Park – juli 2020

Tijdens hun roadtrip door Zuid-Duitsland passeerden Themeparkfreaks Sven en Jasper op een miezerige donderdag langs het kleinschalige Schwaben Park. Bekijk in onderstaand fotoverslag de afbeeldingen van deze uitgestorven dag.

 

Het Zuid-Duitse Schwaben Park is zich de laatste jaren steeds meer op de kaart aan het zetten met de toevoeging van Wilde Hilde, darkride Azura en dit jaar de nieuwe hangende achtbaan Hummel Brummel. Bij de aankomst op de parking wordt meteen duidelijk wat voor een gek uitzicht die, nog in aanbouw zijnde, nieuwe attractie geeft aan de skyline van het park. De headliners van het park zijn ongetwijfeld de twee achtbanen Force One en Wilde Hilde én de hidden gem darkride Azura waar je enkele minutenlang naar een feeëriek water-, licht- en vuurspektakel kijkt. Daarnaast zijn er ook nog een Bobkart, enkele molentjes, een kinderachtbaan en een zeer natte log flume te vinden. Voor de dieren moet je het park zeker niet bezoeken, evenmin voor de automatische poppenshow.