Opnieuw Lijnbussen bij Bobbejaanland

Het lijkt er op dat het Belgische pretpark een akkoord heeft kunnen bereiken met busmaatschappij De Lijn. Sinds enkele dagen stopt er weer een Lijnbus bij het park, al is dit in mindere mate dan vroeger.

 

Mensen die met het openbaar vervoer naar Bobbejaanland wilden dit jaar waren voorheen genoodzaakt op de drukke straat die naar Bobbejaanland loopt af te stappen van de Lijnbus en een kilometer te voet af te leggen. Want tot ieders verbazing besloot De Lijn eerder dit jaar de speciale Bobbejaanland shuttle af te schaffen.

Sinds enkele dagen stopt deze speciale bus toch weer aan het pretpark. Het lijkt er dus op dat Bobbejaanland en De Lijn tot een akkoord zijn kunnen komen. Toch rijdt deze bus minder frequent als de afgelopen jaren, zo wordt er in de voormiddag viermaal tot aan het park gereden en in de namiddag ook, dit net voor het sluitingsuur van het park.

Wie gebruik wil maken van deze bus kan dit doen vanuit Herentals, aan het station. De busdienst kreeg route 215 toegewezen, maar wordt momenteel nog niet in de app van De Lijn getoond.