Nieuwe achtbaan Noisette Expres geopend in Nigloland

Nigloland kon, na de lockdown in Frankrijk, op 11 juli eindelijk de poorten weer openen. Het park kon meteen de opening vieren van haar nieuwe achtbaan Noisette Express. Deze achtbaan is geschikt voor jonge bezoekers vanaf 90 cm groot.

 

In maart vonden de eerste testritten plaats van de nieuwste achtbaan Noisette Express. Door het coronavirus en de daarbij horende maatregelen, moest het park de deuren gesloten houden en kon de opening van de nieuwe achtbaan niet meteen doorgaan.  Gelukkig kwam daar op 11 juli verandering in en kunnen de bezoekers nu hun eerste ritjes maken op deze nieuwigheid.

 

 

Noisette Express is een achtbaan voor de hele familie. Kinderen met een lengte van minstens 90 centimeter kunnen onder begeleiding een ritje maken. De achtbaan werd ontworpen door Art Engineering en de thematisering gebeurde door P&P Projects.  De lengte van de baan is 220 meter en je legt het parcours tweemaal af. De totale investering van dit project is 3 miljoen euro.

 

Nog meer achtbaanplezier in 2021

Onlangs waren enkele pretparkliefhebbers getuige van de plaatsing van de supports-funderingen voor een nieuwe achtbaan. De nieuwe baan wordt gebouwd naast de achtbaan Alpine Blitz en lijkt tot kort bij het hotel te komen. Er wordt momenteel gegokt op een watercoaster, maar dit blijft natuurlijk afwachten op meer nieuws.

 

Bron en foto: Nigloland