Plopsa stelt logo Plopsa Station Antwerp voor

Het vernieuwde Plopsa Station stelde onlangs hun nieuw logo voor. Naast heel wat stripfiguren prijkt Bumba als enige Studio 100 figuur op het nieuwe uithangbord. Plopsa Station Antwerp is helemaal achteraan het Centraal Station van Antwerpen te vinden.Eind 2019 sloot Comics Station Antwerp na tegenvallende resultaten definitief haar deuren. Enkele weken later werd bekend dat Plopsa het park overnam. De groep achter Studio 100 neemt het park momenteel volledig onderhanden, voor de heropening later dit jaar.

Op het nieuwe logo prijken alle stripfiguren die eerder ook in Comics Station te vinden waren. Enkel de Smurfen zullen in het nieuwe park niet meer te vinden zijn. Ondanks eerdere berichten zien we dat ook Lucky Luke zal terugkeren in het vernieuwde park. Naast de stripfiguren zien we Bumba staan. Welke andere Studio 100-figuren in het park worden verwelkomd is momenteel nog niet bekend.

In eerste instantie hoopte Plopsa om op 4 april te openen. Later werd dit 1 juli. Momenteel spreekt Plopsa over een heropening in het najaar van 2020.