Fotoalbum: Zoo Planckendael – mei 2020

Na meer dan 2 maanden heropenden de dierenparken. Moest u het nog niet weten, ze waren gesloten door de coronacrisis. Dit betekende een gigantische lange periode in uw kot blijven. En geloof mij, met kinderen van 4 & 5 jaar, niet altijd een pretje.

De vreugde was ook groot toen we met de kinderen naar Planckendael konden gaan. En alhoewel het park er mooi bijligt en er veel maatregelen genomen zijn, hangt het toch vooral af van de bezoekers om deze op te volgen. Dat was naar mijn mening niet altijd positief, maar wij als gezin hebben de regels zo goed mogelijk opgevolgd en dat leverde ons toch een leuke dag op met leuke foto’s.

Het park zat in de afgelopen periode niet stil. Er zijn tal van nieuwigheden, zo is er een waterspeeltuin bijgekomen en stonden er her en der nieuwe decoratieve elementen.