Fotoalbum: SeaWorld San Antonio – juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

SeaWorld San Antonio:

SeaWorld San Antonio is gelegen in San Antonio in de Amerikaanse staat Texas. Het zeedierenpark bevat naast orka’s, dolfijnen en krokodillen ook heel wat attracties. Waaronder 6 rollercoasters waarvan de recentste, de Texas Stingray, nog niet bestond tijdens het bezoek van Rudy. Dit is een houten achtbaan van Great Coasters International.

Wave Breaker: The Rescue Coaster, is een Family Launch Coaster van de Zwitserse fabrikant Intamin Amusement Rides waarbij bezoekers plaatsnemen in een jetski in plaats van een klassieke rollercoastertrein. Journey to Atlantis is een Mack Rides Super Splash watercoaster van 30 meter hoog.

Steel Eel is een Mega Coaster van Morgan die een snelheid bereikt van 104,6 km/u en 45,7 meter hoog is. Great White is een Inverted Coaster van B&M met de populaire Batman lay-out. Tot slot is er nog de familiecoaster Super Grovers Box Car Derby, dit is een Zierer Zero met treintjes in de vorm van orka’s.