Fotoalbum: Kemah Boardwalk

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Kemah Boardwalk:

Kemah Boardwalk is een pretpark in Kemah, gelegen in de Amerikaanse staat Texas. Het pretpark staat bekend om haar houten achtbaan Boardwalk Bullet die in 2007 geopend werd. Het is een samenwerking tussen het Canadese bedrijf Martin & Vleminckx die de rollercoaster bouwde en het Amerikaanse The Gravity Group die de rollercoaster ontwierp.

Boardwalk Bullet is 29,3 meter hoog, 986,3 meter lang en bereikt een snelheid van 82,1 km/u. Verder is er in het park nog een draaimolen, vrijevaltoren, een reuzenrad, uitkijktoren, een schommelschip en staan er een aantal oldtimers opgesteld in het park.