Amusementspark Tivoli is weer geopend

Gillende kinderen in de achtbaan, het mag weer in Amusementpark Tivoli. Vanaf 1 juni heeft het pretpark voor basisschoolkinderen de deuren weer geopend. Dit uiteraard in goed overleg met de gemeente en Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, want veiligheid staat in het pretpark voorop.

 

Een bezoek aan het pretpark is wel even anders, maar zeker net zo leuk én voordelig. Er wordt een maximaal aantal bezoekers per dag gehanteerd en alle bezoekers wordt gevraagd om voorafgaand aan hun bezoek via de website een dagdeel te reserveren. Het is momenteel alleen mogelijk om online tickets voor het pretpark te bestellen.

 

Bezoekers kunnen kiezen uit 2 dagdelen:

  • Ochtend van 10.00 tot 13.00 uur (€ 10,00 p.p.)
  • Middag van 13.30 tot 17.30 uur (€ 12,50 p.p.)

De toegang is alleen geldig voor het gekozen dagdeel. Tussen 13.00 en 13.30 uur zijn zowel pretpark als horeca gesloten in verband met de hygiënemaatregelen.

 

Feestje vieren?

Ook kun je in Amusementspark Tivoli weer terecht voor kinderfeestjes. Een uitgebreid feestarrangement inclusief eten en drinken is voor slechts € 17,50 p.p. te reserveren.

Het seizoen loopt van 1 juni tot en met 25 oktober 2020 en het pretpark is op extra dagen geopend in september en oktober.

 

Meer informatie over het park en de veiligheidsmaatregelen is te vinden op www.parktivoli.nl