Technisch Directeur neemt afscheid van Attractiepark Toverland

Technisch Directeur Paul Oomen heeft besloten om Toverland te gaan verlaten na een dienstverband van ruim 19 jaar. Paul gaf sinds de opening van Toverland leiding aan de technische afdelingen en heeft tevens een belangrijke rol gespeeld in de diverse uitbreidingen van het attractiepark. Met deze uitbreidingen werd Toverland één van de meest toonaangevende attractieparken van Nederland. Paul neemt per 1 augustus afscheid van Toverland en start dan een eigen bedrijf.

 

Paul Oomen begon zijn carrière bij Toverland in 2001 als Hoofd Technische Dienst. Na deze functie 10 jaar uitgeoefend te hebben, was Paul als Technisch Projectmanager verantwoordelijk voor diverse uitbreidingsprojecten, waaronder de bouw van themagebied de Magische Vallei. Sinds april 2016 is Paul onderdeel van het directieteam. Als Technisch Directeur geeft hij leiding aan de technische en faciliterende afdelingen Technische Dienst, Ontwerp & Ontwikkeling, Groenvoorziening, Schoonmaak, ICT en KVGM. In 2018 opende Toverland de grootste uitbreiding in haar geschiedenis. Met de komst van een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied werd het attractiepark maar liefst anderhalf keer zo groot. Paul heeft er samen met zijn team voor gezorgd dat deze uitbreiding op technisch vlak gerealiseerd kon worden, met een gastwaardering van een 9+ als resultaat.

 

Nieuwe uitdaging

“Na ruim 19 jaar een bijdrage te hebben mogen leveren aan de groei en het onderhoud van Toverland, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 augustus start ik in Sevenum mijn eigen bedrijf Recreatie Service Oomen, dat vooral gericht is op het onderhoud, de service en verkoop van caravans en campers”, vertelt Paul. “Ik wil mijn collega’s hartelijk danken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat ik heb gekregen. Met ons team hebben we door de jaren heen vele topprestaties neergezet.” Jean Gelissen jr., Algemeen Directeur, geeft aan dat Paul heel belangrijk is geweest voor de ontwikkeling van Toverland. “We gaan Paul missen als mens en als zeer bekwame Technisch Directeur.”

 

Directieteam

Toverland is een familiebedrijf, waarbij het directieteam na het vertrek van Paul bestaat uit Jean Gelissen sr. (Algemeen Directeur Gelissen Group) en Jean Gelissen jr. (Algemeen Directeur Toverland). Het directieteam wordt bijgestaan door de managers van de commerciële, operationele en technische afdelingen.