UK Trip 2019: Dag 13 – Legoland Windsor

Tijdens deze tijden van corona nemen we jullie graag mee naar vorig jaar, toen we nog wel gewoon naar onze geliefde pretparken konden gaan. In april 2019 gingen 4 echte credithunters op jacht in het Verenigd Koninkrijk. Benjamin, Jos, Lennert en Jonathan trokken er 13 dagen op uit om de grootste en kleinste pretparken van het land onveilig te maken.

 

Op de dertiende en laatste dag van onze trip, en alvorens we huiswaarts zouden keren, stond Legoland Windsor nog op de planning. Legoland Windsor wordt net zoals Thorpe Park, Alton Towers en Chessington World of Adventures uitgebaat door Merlin Entertainments.

 

Legoland Windsor:

Na twaalf dagen te hebben vertoefd in het Verenigd Koninkrijk (lees: na twaalf indigesties dankzij de Engelse keuken) hield een handvol Themeparkfreaks nog halt bij Legoland Windsor, alvorens de lange rit naar huis in te zetten. Net zoals bij de andere ‘Legolanden’, die overigens verspreid liggen over de hele wereld, bestaan de attracties van het park uit een mix van diverse Lego-thema’s. Legoland Windsor herbergt twee achtbanen. Deze heten Dragon en Dragon’s Apprentice.