Nieuwe attractie Parc Ange Michel bijna klaar voor opening

Het Franse pretpark Parc Ange Michel heeft de afgelopen periode een gloednieuwe attractie gebouwd. In een filmpje zien we hoe deze gemonteerd werd. Het blijft voorlopig wel afwachten wanneer het park deze zal kunnen openen.

 

Bij Parc Ange Michel zaten ze de laatste tijd niet stil, er werd een nieuwe attractie opgebouwd. Wanneer het park weer de deuren opent blijft afwachten. Dit zal afhangen van de verdere ontwikkelingen rond het coronavirus. De nieuwe attractie wordt L’Escadrille, dat is een zogenaamde Aerobat attractie gebouwd door Technical Park.

 

 

Bij dit type attractie bepaal je zelf voor een groot deel de rit. De attractie lijkt een beetje op een klassieke Enterprise attractie, maar met dat verschil dat er enkele zitjes aan de spaken hangen. Wanneer de attractie omhoog gaat en gaat ronddraaien, kan je zelf door middel van vleugels bepalen of je koprollen maakt, een beetje zoals bij de bekende Sky Fly attracties.

 

 

Bron en foto: Parc Ange Michel