Kolmården nu geopend voor alle bezoekers inclusief Wildfire!

De Zweedse pret- en dierentuin Kolmården dat op 10 april haar poorten al exclusief voor hotelgasten en abonnementhouders geopend had, heeft het park nu ook geopend voor alle andere bezoekers die naar het park willen komen! Het is daarmee het eerste pretpark in Europa dat terug voor iedereen toegankelijk is en vanaf nu kan er dus terug officieel een ritje gemaakt worden in een Europese achtbaan!

 

Wie dacht dat het momenteel onmogelijk was om pret- en dierenparken te bezoeken en overkop te gaan in rollercoasters heeft het mis. De grootste dierentuin van Scandinavië, Kolmården, die eveneens verschillende attracties heeft, waaronder de houten achtbaan Wildfire, heeft zaterdag onder strikte voorwaarden de deuren heropend voor alle bezoekers. Het is het eerste park in Europa waar je terug ritjes kan maken op een achtbaan! Eerder heropenden parken opnieuw de deuren in China en Japan.

De heropening gebeurde onder strikte voorwaarden. Zo kunnen kaartjes uitsluitend online gekocht worden en kan er in het park enkel maar met de bankkaart betaald worden. Het dierengedeelte is geopend alsook de indrukwekkende kabelbaan die je meeneemt op een tocht van 35 minuten lang over de verschillende dierenverblijven in het park. Hetzelfde geldt voor Wildfire, een van de beste houten achtbanen ter wereld. Indoorzones en andere attracties blijven voorlopig gesloten.

Alle updates over het coronavirus kan je terugvinden in onze live blog.