Indrukwekkende teaser voor wereldprimeur Escape – Flight of Fear

De Duitse familie Köhrmann uit Nienburg heeft een indrukwekkende teasertrailer op de wereld losgelaten voor hun nieuwe attractie Escape – Flight of Fear die in 2021 in première zal gaan. De attractie wordt een wereldprimeur die ontwikkeld wordt door Mondial.

 

De gekende Duitse kermisfamilie Köhrmann uit Nienburg (Bremen) gaat in 2021 uitpakken met een gloednieuwe attractie. Het gaat over de verdere ontwikkeling van de “Shake” die gebouwd wordt door de Nederlandse fabrikant Mondial. De wereldprimeur heeft de naam Escape – Flight of Fear gekregen.

Ondertussen heeft de familie Köhrmann een indrukwekkende teaser de wereld ingestuurd waarin het verhaal wordt verteld dat ons meeneemt naar de Indische hoofdstad New Delhi in 1928. Moeite noch kosten werden gespaard, want Köhrmann schakelde zelfs het gekende muziekbedrijf IMAscore in om de video van passende, mysterieuze en heroïsche muziek te voorzien.

 

De familie Köhrmann is in het kermiswereldje gekend van de gigantische schommel Artistico, die eveneens gebouwd werd door Mondial. De Artistico verdween in oktober 2019, samen met 20 andere Europese topattracties, naar Saudi-Arabië. Het was de Britse exploitant Mellors die alle attracties had opgekocht om in Saudi-Arabië het kermisleven te introduceren. De familie Köhrmann kondigde toen meteen aan dat ze zullen uitpakken met een nieuwe attractie.

 

Bron en foto’s: Köhrmann, Kirmes total, IMAscore, Escape – das Abenteuer