De nieuwe mascotte voor de Walibi parken werd onthuld

De Walibi parken lieten al een tijdje geleden weten dat er dit jaar een nieuwe mascotte zou komen, vorige week werd deze dan ook officieel onthuld. De naam van de mascotte zal opnieuw Walibi zijn, hij lijkt zo ontworpen te zijn dat er een knipoog is naar de oudste Walibi mascotte, maar dan in een modern jasje.

 

Onlangs onthulden de Walibi parken hun nieuwe mascotte Walibi. Althans drie van de vier Walibi parken, want Walibi Sud-Ouest zit niet meer bij de CdA groep en zal zodoende ook niet deze nieuwe mascotte introduceren.

 

Walibi Belgium en Walibi Rhône-Alpes

Voor deze twee parken werd de mascotte onthuld met onderstaand filmpje. Maar het zal nog niet mogelijk zijn om de mascotte in het park te ontmoeten, door de coronamaatregelen mogen er geen meet-and-greets plaatsvinden. “Vandaag stelt hij zich met veel plezier eindelijk aan jullie voor. Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om elkaar in het echt te ontmoeten… Hij hoopt in 2021 wel van de partij te zijn.”, liet het Belgische park weten.

 

 

Walibi Holland

Ook het Nederlandse Walibi Holland mocht de mascotte onthullen, maar opvallend bij deze versie is dat hij meer kleding zal dragen. Zo krijgt deze Walibi een broek jeanshemd en schoenen aan. Ook hier is het wachten tot volgend jaar om met de mascotte op de foto te gaan.

 

 

Bron en foto: Walibi