Monster Attack in Energylandia volledig onherkenbaar na vernieuwingswerken

Energylandia heeft de afgelopen maanden haar shooter Monster Attack compleet getransformeerd naar een nieuwe attractie. De vernieuwingswerken waren zo drastisch dat de oude attractie gewoon niet meer te herkennen is. De goedkoop-ogende theming werd vervangen door een mysterieuze aankleding.

 

Het Poolse pretpark Energylandia heeft nog maar eens voor een verassing gezorgd. Nadat het de afgelopen jaren ontelbaar veel nieuwe attracties opende en ook dit jaar weer een gloednieuw themagebied opent met bijhorende rollercoasters en andere attracties, heeft het ook een bestaande attractie compleet vernieuwd.

Het gaat om de shooter Monster Attack die geopend werd in 2014 bij de opening van het piepjonge attractiepark dat ondertussen al uitgegroeid is tot een van de grootste van Europa. In de jonge geschiedenis van het park veranderde de steil van Energylandia al volledig. In het begin werden de attracties in het park neergezet zonder theming of met goedkoop-ogende theming zoals Monster Attack.

De recentste jaren investeerde Energylandia niet alleen fel in nieuwe attracties en gebieden, maar werden ook bestaande gebieden opnieuw aangekleed en de losse attracties omgevormd tot een geheel. In dit kader pakte Energylandia ook de attractie Monster Attack aan. De vernieuwingswerker aan de shooter zijn zo intens geweest dat de oude attractie niet meer te herkennen is.

In zijn nieuwe gedaante is de attractie omgedoopt tot Domem Starchów, dit betekend “Huis van Angst” in het Pools. Domem Starchów heeft het een veel mysterieuze look gekregen langs de buitenkant. Hoe de binnenkant er uitziet heeft het park nog niet meegedeeld. Hieronder is alvast een video van de oude attractie voor deze werd omgevormd.

 

Eerder dit jaar gaf het park ook al andere attracties een volledige make-over. Het ging onder andere om de waterattractie Anaconda en de thrillride Apocalypto. Verder wordt er dit jaar nog het nieuwe themagebied Aqualandia geopend met nieuwe attracties zoals een Disc’O Coaster, Family Boomerang Coaster en de blikvanger van het nieuwe gebied, de multi-launch coaster Abyssus.

 

Foto’s: Energylandia