Bobbejaanland voert werkzaamheden parking uit

Met de auto of de fiets naar het Belgische park Bobbejaanland wordt binnenkort aangenamer. Het park voert namelijk werkzaamheden uit op de hoofdparking van het park. Daarnaast werden er nieuwe fietspaden en een nieuw wegdek aangelegd.

 

Bobbejaanland blijft niet stilzitten tijdens de coronacrisis. Het park in Kasterlee besloot om de hoofdparking onder handen te nemen. Op foto’s die Themeparkfreaks mocht ontvangen, is te zien dat grote stukken asfalt verwijderd zijn. Het plan is om de parking van een nieuwe laag asfalt te voorzien. Ook de toegangshekjes aan de ingang lijken vernieuwd te worden. Deze werden tussentijds zelfs verwijderd.

Aanpak fileprobleem

Onlangs werd de Olensteenweg, de baan die je leidt naar de parkings van het park, compleet vernieuwd. De baan stond bekend om haar lange files naar het park, maar doormiddel van een groter voorsorteervlak zal het fileprobleem nu afnemen. Niet enkel het wegdek werd voorzien van comfortabel asfalt, ook fietsers die het park willen bezoeken zullen een aangenamere route kennen. Nieuwe fietspaden werden aangelegd langs beide kanten van de steenweg.

 

Foto’s parking: © Sylvain Renders