Pirate Party: nieuwe attractie voor Belgische kermissen

België krijgt er een nieuwe attractie bij op haar kermissen. Ditmaal komt er met Pirate Party een gloednieuw schommelschip het aanbod versterken. Een dergelijke attractie reisde nog niet rond op de Belgische kermissen, dus het wordt een mooie aanvulling op het huidige aanbod.

 

De Waalse exploitant Anthony Peeters gaat dit jaar uitpakken met een nieuwe attractie. Het gaat over een schommelschip die gebouwd wordt door het Tsjechische bedrijf Funlight. Het schommelschip wordt gedoopt tot Pirate Party. Met de aankoop van de nieuwe attractie komt er sinds lange tijd nog eens een schommelschip op de Belgische kermissen terecht.

 

De attractie werd opgebouwd bij de fabriek van Funlight. Het was Anthony Peeters die de foto’s bezorgde aan Funfair Worldwide. 

En ondertussen zijn zelfs al de eerste testritten gebeurd.

 

Pirate Party wordt niet de enige nieuwe attractie van Anthony Peeters. Eerder maakten we ook al bekend dat de Belgische exploitant zal uitpakken met Techno Power. Een thrillride van de Slovaakse fabrikant AK Rides. Anthony Peeters reist momenteel rond met Mini Jones, een kinderlabyrint.

 

 

Bron: Funfair Worldwide

Foto’s: Anthony Peeters