Ook het Amsterdamse dierenpark Artis vraagt om steun

Heel wat parken zitten momenteel met hun handen in het haar vanwege de verplichtte sluiting door het COVID-19 virus. Ook het Amsterdamse dierenpark Artis vraagt om steun om deze moeilijke periode door te komen.

 

Het oudste dierenpark van Nederland genaamd Artis, gelegen in Amsterdam, is net zoals alle andere parken gesloten omwille van het coronavirus COVID-19. Maar ook hier blijven de rekeningen voor dierenvoeder enzovoort natuurlijk binnenlopen, waardoor het park een oproep lanceerde op haar website.

Op de site staat te lezen: “Het is stil in ARTIS. Als gevolg van het coronavirus, is ons park tijdelijk gesloten voor publiek. Het openbare leven is tot stilstand gekomen en veroorzaakt grote onzekerheid. Ook wij maken ons zorgen, want ook al is ARTIS nu gesloten, het leven binnen ARTIS gaat gewoon door. De dieren en planten blijven onze verzorging vragen en het onderhoud van het park en de dierverblijven kost veel geld. Onder de huidige omstandigheden waarin we als park geen inkomsten hebben, wordt meer dan ooit duidelijk dat ARTIS niet zonder jullie steun kan bestaan.”

Wie een donatie wil maken vind hierover meer informatie op deze pagina.

 

Donateurs kunnen een bepaald bedrag aftrekken van de belastingen en krijgt een bedankje van het park

  • Vanaf 25€: een Artis notitieboekje
  • Vanaf 50€ een set van 10 bijzondere ARTIS-ansichtkaarten
  • Vanaf 100€: Een Artis de Partis knuffel van 24 cm groot

 

Bron en foto: Artis