Kasteel Wild- und Freizeitpark Klotten komt uit de steigers

Enkele maanden geleden publiceerde het Duitse Wild- und Freizeitpark Klotten een eerste beeld van de vernieuwde watercoaster die in de steigers stond. Ondertussen deelde het park een nieuwe update van de attractie, waar er plots een heus kasteel opduikt.

 

In het najaar van 2019 kondigde het Duitste Wild- und Freizeitpark Klotten aan dat de watercoaster een nieuw thema krijgt, met de toevoeging van een interactieve darkride. De nieuwe attractie heet Kunnibert’s Abenteuer en deze krijgt stilaan mooi vorm. Heel wat steigers verdwenen en een groot spookachtig kasteel komt tevoorschijn.

 

 

Darkride Kunnibert’s Abenteuer krijgt een verhaal dat gebaseerd werd op een Duits sprookje, waarbij de moeder van ridder Kunnibert hem op een missie stuurt. Zo kan de ridder bewijzen dat hij wel degelijk dapper is. Terwijl de ridder op pad is zijn er in het kasteel plots geesten opgedoken, namelijk zijn voorouders. Zij willen het kasteel namelijk versieren. De bezoekers gaan weliswaar niet mee op reis met Kunnibert. Passagiers zullen in het kasteel blijven om de geesten te helpen en om de kaarsen aan te steken. Het aansteken van de kaarsen gebeurt via interactieve lucifers die je in zeven verschillende scènes zal moeten gebruiken. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je zal als team moeten samenwerken. Als de opdracht lukt, dan krijg je een prachtige scène te zien. Pas op, want iedere kaars brandt maar enkele seconden. De gasten eindigen hun visite in het kasteel met een schitterend bal.

 

 

Bron: Klotten, Lagotronics