Freizeitpark Plohn – augustus 2019

In het oosten van Duitsland, niet ver van de Tsjechische grens, kan je het immer gezellige pretpark Freizeitpark Plohn bezoeken. Dit park is onder andere gekend omwille van zijn houten coaster El Toro die voor velen als een van de beste houten coasters van Europa door het leven gaat. Sinds kort kan je ook de nieuwe coaster Dynamite, een Big Dipper van Mack, zoals je Lost Gravity in Walibi Holland hebt, in Plohn ontdekken. Ondanks het feit dat de tracklengte iets korter is dan deze van zijn broertje in Nederland, biedt deze Duitse variant een veel intensere en soepelere rit, waardoor de herhalingswaarde erg hoog ligt. 

Vergeet ook de darkride Miniwah niet, deze powered coaster brengt je doorheen enkele scènes in een Westernlandschap. Telkens opnieuw ontdek je iets nieuws!

Voor de kleinsten staat er onder andere een kiddie coaster ter beschikking en een bezoek aan het uitgebreide sprookjesbos. Laat dit park zeker niet links liggen wanneer je bijvoorbeeld met de wagen op vakantie gaat naar Tsjechië, een ideale tussenstop!