Treintjes nieuwe achtbaan aangekomen in Paultons Park

Het Engelse pretpark Paultons Park zal in 2020 een volledig nieuw themagebied openen. In dit gebied, dat Tornado Springs zal heten, komen acht nieuwe attracties te staan. De grote blikvanger wordt de spinning coaster Storm Chaser. Ondertussen kwamen de treintjes aan in het park waardoor de testritten snel van start kunnen gaan.

 

In het Engelse Paultons Park wordt hard gewerkt aan de nieuwe themazone Tornado Springs, waar binnenkort nieuwe attracties te vinden zullen zijn. Hier zal je er Cyclonator kunnen ontdekken, een frisbee-attractie van 25 meter hoog. Het autoritje Al’s Auto Academy en twee vrijevaltorentjes Windmill Towers. Ten laatste zullen er ook Buffalo Falls water raft ride en Trekking Tractors geopend worden.

 

De grote blikvanger is zonder twijfel Storm Chaser, een achtbaan met draaiende karretjes. Deze achtbaan werd geleverd door Mack Rides en heeft een hoogte van 20 meter. Een kleinere variant van dit type kan je terugvinden in Toverland met Dwervelwind. Ondertussen kwamen de treintjes van de achtbaan aan in het park waardoor de testritten niet lang meer op zich zullen laten wachten.

Het volledige project kan je hier volgen.

 

Foto’s & Video: Theme Park Worldwide, Lawrence Mancey