Rabkoland opent nieuwe attractie in 2020

Het Poolse pretpark Rabkoland opent dit jaar een nieuwe attractie. Het gaat om een vliegend tapijt in de vorm van een bus. In 2017 opende het park nog een nieuwe achtbaan.

 

Rabkoland is een Pools pretpark gelegen in de gemeente Rabka in de provincie Małopolskie, niet ver van het veel beter gekende Energylandia. Het familievriendelijke pretpark opent dit jaar een nieuwe attractie. Het gaat om een vliegend tapijt maar dan met een autobus in plaats van een tapijt.

Vorig jaar had Rabkoland ook al tijdelijk een vliegende bus in het park, maar die vloog vorig jaar uit het park. Daarom komt er nu dus een gloednieuwe bus. Momenteel wordt deze nog volop geschilderd, dat is te zien op een foto die het park deelde op haar Facebookpagina.

 

Rabkoland heeft verschillende attracties waaronder een zweefmolen, reuzenrad, vliegtuigmolen, Music Express, botsauto’s, paardenmolen, vrijevaltoren, waterspeelplaats, rondritjes, kinderspeeltuigen, piratenboot, omgekeerd huis en twee achtbanen. Wiking Coaster is de kleinste van de twee, hier mogen alleen peuters in, Kopalnia Złota is een familiecoaster gebouwd door D.P.V. Rides.

 

Foto: Rabkoland