Midden in coronatijden: Legoland Windsor opent nieuwe achtbaan

In Legoland Windsor is de nieuwe Duplo coaster midden tijdens de coronagekte geopend. Het gaat om een kinderachtbaan van de Duitse fabrikant Mack Rides die specifiek gericht is op de eerste rollercoaster-ervaring van haar bezoekers.

 

Legoland Windsor heeft een nieuwe achtbaan geopend. Deze is voornamelijk bedoeld voor de jongste bezoekers van het park. De Dino Duplo Coaster, zoals de baan heet, opende op 14 maart 2020. De achtbaan heeft als doelpubliek kinderen van 2 tot 5 jaar oud. De rollercoaster staat in het Duplo gebied van het park, dat meteen ook gerenoveerd is.

De Dino Duplo Coaster is gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides en doet ons denken aan Ba-a-a-Express in het Duitse pretpark Europa-Park die door dezelfde fabrikant gebouwd werd. Dino Duplo Coaster is de 3de achtbaan van het park. De laatste geopende achtbaan in Legoland Windsor die nog steeds in werking is dateert al van 1999.

 

Video: Theme Park Worldwide

Foto: Legoland