Eerste testritten Noisette Express vonden plaats in Nigloland

De bouw van de nieuwe achtbaan Noisette Express loopt op haar einde in het Franse pretpark Nigloland. Onlangs vonden de eerste testritten plaats. Deze achtbaan vervangt de oude Big Apple achtbaan Chenille, die het park verlaten heeft.

 

De bouw van de nieuwe familieachtbaan Noisette Express verloopt voorspoedig in het Franse pretpark Nigloland. Het lijkt er op dat ze zonder probleem zal kunnen openen bij de start van het nieuwe seizoen. De eerste testritten zijn alvast achter de rug.

 

 

Noisette Express zal een achtbaan worden voor de hele familie. Kinderen kunnen onder begeleiding een ritje maken vanaf 90 cm. De achtbaan werd ontworpen door Art Engineering en de theming gebeurde door P&P Projects. De lengte van de baan is 220 meter en je legt het parcours tweemaal af. De totale investering van dit project is 3 miljoen euro.

 

Bron en foto: Nigloland