Wild Mouse van Bufkens volledig gerestyled

De grootste kermisachtbaan van België die nog rondtoert heeft een grondige restyle gekregen. Het gaat om de Wild Mouse van de Belgische exploitant René Bufkens. De groene track werd volledig in het geel geverfd.

 

De Belgische kermisachtbaan Wild Mouse heeft een grondige restyle ondergaan. Dat is te zien op foto’s die verschenen op de Facebookpagina van Kermisland en die gemaakt werden door Nick. De groene track werd volledig opnieuw gespoten en ziet er nu geel uit. Ook de karretjes werden voorzien van een nieuw uiterlijk. Dankzij de restyling heeft de attractie een hele andere uitstraling gekregen.

De Wild Mouse werd gebouwd in 1999 en reist al jaren rond onder de familie Bufkens. Sinds 2006/2007 had de achtbaan het kleurenschema die we van de Wild Mouse de laatste jaren gewoon waren. Het was de Franse fabrikant Reverchon die de achtbaan maakte. Deze is 13 meter hoog, 19 meter breed en 42 meter diep. In totaal heeft de Wild Mouse 9 gondels van telkens 4 personen, waardoor er in totaal 36 mensen tegelijk in de bakjes kunnen zitten.

 

Zo zag de achtbaan er tot vorig jaar uit:

 

 

Foto’s: Kermisland – Pays Forain (Nick)