Beauty and the Beast kasteel uit de stijgers in Tokyo Disneyland

Bij Tokyo Disneyland wordt al geruime tijd gewerkt aan een grote uitbreiding van het park. Onlangs verdwenen de stijgers bij een nieuwe blikvanger. Over enkele weken opent in dit park als eerste uitbreiding namelijk een Beauty and the Beast darkride, welke gelegen is in een prachtig kasteel, dat nu voor het eerst te aanschouwen is.

 

Fans van Disneyland hebben er lang geduld voor moeten hebben, maar sinds kort kan men een prachtig nieuw kasteel ontdekken bij Tokyo Disneyland. Dit kasteel is een deel van de uitbreiding van het park.

 

Tokyo Disneyland opent op 16 april een nieuw gebied dat in het teken staat van Beauty and the Beast. De grote blikvanger hier wordt de attractie Enchanted Tale of Beauty and the Beast. Bij deze darkride zullen de bezoekers plaatsnemen in kopjes die je meenemen voor een reis doorheen het betoverde kasteel, op de muziek uit de film. Je ziet hoe Belle het hart verovert van het beest. Uiteindelijk weten ze de vloek die het kasteel in haar macht heeft te verbreken. De hele attractie is gebouwd binnenin een 30 meter hoog kasteel. Onlangs kregen we al een voorsmaakje van de animatronics.

 

 

Nog in het dorpje zullen de bezoekers een hapje kunnen eten in Le Tavern de Gaston en winkeltjes kunnen ontdekken in de stijl van de film.

 

Andere nieuwigheden

Verder zal het park een volledig nieuw theater bouwen waar live entertainment zal komen. Het theater moet plaats bieden aan 1500 personen. Het Fantasyland Forest Theatre zal gelijktijdig openen.

Ook fans van Big Hero 6 krijgen een attractie die op deze film gebaseerd is. De robot Baymax zal de bezoekers uitnodigen voor een ritje op een zogenaamde whip ride, waarbij je tijdens de rit alle richtingen op wordt gestuurd.

 

Naast de attractie zal ook een nieuwe shop komen in een buitenaards thema en een popcorn verkooppunt.

Het park zal ook een meeting plek krijgen in Toontown, waar de gasten Minnie Mouse kunnen ontmoeten.

 

 

Bron: Disney

Foto’s: Disney, Twitter@WD23_Studios, YouTube WD23 Studios