Bayern Park opent avontuurlijke speelplaats Motorik & Balance Spielplatz

Het Duitse pretpark Bayern Park mag dit jaar dan uitpakken met een vrijevaltoren voor echte thrillseekers, ook de jonge bezoekers worden niet vergeten. Kinderen zullen zich vanaf het nieuwe seizoen kunnen uitleven op de nieuwe avontuurlijke speeltuin Motorik & Balance Spielplatz.

 

Ouders die met hun kinderen dit jaar Bayern Park bezoeken zullen de kleintjes ongestoord kunnen later spelen op de avontuurlijke speeltuin Motorik & Balance Spielplatz. Deze nieuwe speeltuin zal klimtuigen en loopbruggen bevatten.

Ouders kunnen terwijl hun kinderen zich uitleven zelf genieten van een biertje op het terras van Burg Fellbach. De speeltuin vervangt de oude trampolines in het park. Het park heeft deze naar eigen zeggen verwijderd omdat er te veel ongevalletjes op gebeurden.

Terwijl de kinderen kunnen uitkijken naar deze nieuwe speelplaats, kunnen de echte thrillseekers uitkijken naar de Gyro Droptoren van 109 meter die dit jaar opent.

 

 

Bron en foto: Bayern Park