Fraispertuis-City opent drie nieuwe attracties in 2020

Het Franse pretpark Fraispertuis-City blijft verder investeren in uitbreidingen. In 2019 opende dit park een Zierer Jet Ski attractie met L’île aux Pieuvres. Deze werd een uitbreiding op de piratenzone van het park. Ook in 2020 zal het park uitgebreid worden met drie nieuwe attracties.

 

Het piratengebied Pirates Bay zal in 2020 opnieuw uitgebreid worden in Fraispertuis-City. In 2019 opende men hier al de nieuwe Jet Ski attractie L’île aux Pieuvre, aankomend seizoen zal hier opnieuw een attractie aan toegevoegd worden. De nieuwe attractie wordt P’ti Moussaillon. Deze zal de kleine bezoekers meenemen in een bootje dat over wild water lijkt te varen. De attractie wordt een zogenaamde Jump Around van Zamperla. Een ritje zal mogelijk zijn vanaf 80 cm.

Een andere nieuwe attractie zullen we terugvinden in het cowboydorpje. Deze zal de naam Post Office krijgen. Ook deze werd aangekocht bij Zamperla en wordt van het type Speedway. De bezoekers zullen in een postkarretje stappen dat snel door scherpe bochten drift. Een ritje is mogelijk vanaf 90 cm.

De laatste nieuwigheid wordt Corb’hauts. Deze attractie is eveneens afkomstig van Zamperla. Ditmaal betreft het een Magic Bikes attractie, waarbij men moet trappen om omhoog te vliegen. Hierop kan men vanaf 90 cm een ritje maken.

 

 

Bron en foto’s: Fraispertuis-City