Fantasy Island pakt uit met nieuwe thrillride in 2020

Het Engelse pretpark Fantasy Island gelegen aan de Engelse oostkust in Lincolnshire, blijft investeren in de toekomst. Ooit had dit park nog serieuze financiële problemen maar door de overname van de Mellors Group lijkt het er weer bovenop te raken. Dit jaar zal het park uitbreiden met een nieuwe thrillride.

 

Het Engelse pretpark Fantasy Island zal dit jaar uitpakken met een nieuwe thrillride. De attractie vervangt twee eerder gesloten thrillrides. In de afgelopen jaren verdwenen Amazing Confusion en  Beast uit het park.

 

 

 

Met Turbulence wil het park deze twee vervangen door een attractie die het plezier van beide kan bieden. Turbulence wordt een zogenaamde Star Shape, gebouwd door de Duitse fabrikant Zierer. Bij deze attractie zwier je heen en weer als in een frisbee, maar de balken waaraan de zitjes bevestigd zitten, draaien ook nog een om hun as, terwijl de hele gondel rondjes draait.

 

 

Bron en foto: Fantasy Island