SEA LIFE Blankenberge opent interactief aquarium

Sinds afgelopen donderdag waan je je bij SEA LIFE Blankenberge in Barracuda Point, de mooiste duikspot ter wereld. Uitzonderlijke diersoorten zwemmen er vrolijk door elkaar. Een paarse haai, een krab met bloemetjes op zijn schild, een regenboogvis met hartjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het bijzondere dier zwemt er rond. Het park opende op de vooravond van de kerstvakantie haar gloednieuw virtueel aquarium. De dieren in het aquarium worden gemaakt door de bezoekers zelf.

 

 

Kleurenpracht

Kinderen kunnen er hun favoriete zeedier inkleuren om het even later in het vijf meter breed digitaal aquarium te zien zwemmen of kruipen. “Het digitaal aquarium is de perfecte mix tussen het traditioneel inkleuren van een tekening en de digitale wereld. Het is echt betoverend om eerst jouw tekening in te kleuren en hem na 10 seconden later al te zien zwemmen in het digitaal aquarium.”

 

Vernieuwing

Na de investeringen van een half miljoen euro in het zeehonden- en zeeleeuwenverblijf begin 2019, vernieuwt het nieuw management van het park ook nu een zone met het budget van 50 duizend euro. Het park heeft er sinds gisteren een digitaal aquarium bij. “Binnen onze groep werd het digitaal aquarium al geïnstalleerd in onze vestiging in Parijs. Hier werd het meteen het populairste onderdeel van het park. We hebben dus écht uitgekeken om dit ook met onze bezoekers te kunnen delen.”, vertelt Nicola Hamilton, general manager bij SEA LIFE Blankenberge.

 

Het digitaal aquarium is permanent aanwezig in SEA LIFE Blankenberge en vanaf nu voor iedereen toegankelijk.