Nieuw in Bobbejaanland: betalend voorsteken

Wie vanaf volgend seizoen Bobbejaanland bezoekt zal ongegeneerd kunnen voorsteken bij meerdere attracties, het park voert namelijk een fast pass in. In een nieuwsbrief laat het park weten dat men in 2020 een betalende voorsteekpas zal kunnen aankopen aan 12 euro waarmee men viermaal kan voorsteken bij bepaalde attracties.

 

Met de opening van de nieuwe gelanceerde achtbaan Fury kwam er voor het eerst ook een voorsteekpass in Bobbejaanland. De eerste keer was dit het geval bij de aankoop van een abonnement, waarbij men de kans kreeg eenmalig voor te steken bij Fury. Tijdens Halloween kwam er opnieuw een voorsteekpas. Bij dit exemplaar kreeg men de kans om voor €23 voor te steken bij de attracties van de themazone Land Of Legends: Fury, Sledgehammer en Typhoon alsook de spookhuizen.

In 2020 zal de voorsteekpas uitgebreid worden. Wie nu een abonnement koopt krijgt alvast een Express pass cadeau, maar ook reguliere bezoekers zullen kunnen voorsteken. Voor €12 kan men een voorsteekpass aankopen aan de kassa of de infobalie. Voorsteken zal kunnen bij Fury, Typhoon, Sledge Hammer, Naga Bay, Revolution, Mount Mara VR, El Rio, Dreamcatcher, Oki Doki, Indiana River of de Wildwaterbaan.

 

Bron: Bobbejaanland