Knott’s Berry Farm viert 100ste verjaardag met nieuwe Darkride

Het Californische pretpark Knott’s Berry Farm viert volgend jaar haar 100ste verjaardag. Deze viering zal de hele zomer door duren, waarbij ze de geschiedenis van het park in de kijker zullen zetten. Onder de noemer a Family Reunion organiseert het park festiviteiten en zal er heel wat decoratie te vinden zijn. Verder komt er speciale merchandise, voeding in thema van de viering en speciale verrassingen. Om dit alles nog specialer te maken opent het park een nieuwe darkride die een knipoog wordt naar het verleden.

 

Een eeuw oud, dat is wat Knott’s Berry volgend jaar te vieren heeft. Hiervoor zal het park de hele zomer haar geschiedenis vieren met speciale evenementen en entertainment. Maar dat is niet alles, er wordt ook een volledig nieuwe darkride geopend, die een oude darkride weer tot leven wekt.

Knott’s Bear-y Tales: Return to the Fair wordt een darkride die volledig in het teken zal staan van een oude darkride die ooit terug te vinden was in het park. Het verhaal van de nieuwe darkride begint 34 jaar na het originele avontuur van Boysen Bear en Girlsen Bear die op pad gaan naar de jaarmarkt om daar een prijs te ontvangen voor hun beroemde taarten. Maar Crafty Coyote en zijn gemene pups liggen op de loer en zijn van plan alle taarten te stelen. De bezoekers zullen plaatsnemen in voertuigen met daarin confituurpistolen, zij moeten alle gestolen taarten zien terug te vinden.

 

 

De nieuwe attractie wordt gebouw door Triotech en wordt geopend in de zomer van 2020.

 

Bron en foto: Knotts Berry Farm