Jaderpark opent nieuwe log flume in 2021

In het Duitse Jaderpark wordt momenteel al volop gewerkt aan een nieuwe attractie die geopend zal worden in 2021. Het gaat om een boomstamattractie die de naam Okavango River zal krijgen. Deze komt te liggen in een nieuw gebied in het park, dat een uitbreiding wordt op het Grizzly Adventure gebied.

 

Het Duitse pret-en dierenpark Jaderpark investeerde de laatste jaren in een nieuw gebied dat de naam Grizzly Adventure kreeg. In dit gebied staan momenteel al enkele attracties als Nautic Jets, glijbanen en een grote speeltuin. Vanaf 2021 zal men hier ook een nieuwe boomstamattractie kunnen beleven.

Okavango River, zoals deze zal heten, zal gebouwd worden op een nieuw stukje grond dat een uitbreiding wordt van het park. Deze log flume wordt gebouwd door het Duitse bedrijf Hafema, dat we ook kennen van El Rio in Bobbejaanland en Djengu River in Toverland. De nieuwe log flume zal een verticale lift krijgen van waaruit de drop vertrekt.  Een gelijkaardig model bouwde deze bouwer al in Parc du Bocasse en dit jaar nog in Parc Spirou.

 

Bron: nordkirmes.de