Fotoalbum: OK Corral –september 2019

Ok Corral is een Frans pretpark in Cuges-les-Pins, tussen Marseille en La Ciotat. De naam is geïnspireerd op de beroemde Ok Corral-strijd tussen twee rivaliserende clans die in 1881 plaatsvond in het Amerikaanse Arizona. In het park worden bezoekers helemaal ondergedompeld in het western-thema. Het gaat zelfs zo ver dat bezoekers (groot en klein) zich maar al te graag zelf gaan verkleden in een cowboy of een indiaan. Zoiets draagt uiteraard bij tot een leuke sfeer in het park! Overnachten kan er in tipi’s of in een woonwagen die we herkennen uit een rasechte spaghettiwestern. De jongste achtbaan is de Pioneer. Deze attractie draait er haar rondjes sinds de zomer van 2018. Bij deze achtbaan van Zierer bestaan de eerste drie rijen uit paarden, gevolgd door een strijdwagen met drie rijen van telkens twee personen.