Beleef een witte kerst in Bellewaerde Aquapark

Vanaf 13 december tot en met 12 januari zorgen tal van decoraties en fonkelende lichtjes voor een feeërieke sfeer in Bellewaerde Aquapark. Bezoekers beleven gegarandeerd een witte kerst in het gloednieuwe indoor waterpark dankzij de levensechte sneeuwbuien. Tijdens de kerstvakantie staan er meet & greets met de kerstman en Koning Leeuw op het programma. Daarnaast beleven bezoekers er waterpret voor het ganse gezin dankzij de mix van glijbanen, speelzones en ontspanning en dit in een oase van groen en een constante temperatuur van 34°C.

 

Sneeuwbuien bij 34°C

Tal van decoraties, kerstbomen, sneeuwmannen en fonkelende lichtjes … Vanaf 13 december worden bezoekers ondergedompeld in een feeërieke sfeer tijdens hun bezoek aan Bellewaerde Aquapark. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen gezinnen zich verwachten aan echte sneeuwbuien. Dankzij de omgevingstemperatuur van 34°C en de watertemperatuur van 32°C blijft het natuurlijk aangenaam warm. 

 

Verrassende ontmoetingen

Kinderen tot 12 jaar kunnen van vrijdag 20 december tot woensdag 25 december met niemand minder dan de Kerstman op de foto én worden verwend met een cadeautje. Van 30 december tot 3 januari komt Koning Leeuw langs voor een meet & greet.

 

Spetterende avonturen

Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark. Stap binnen in een oase van groen waar je niet één keer hoeft te bibberen, dankzij een constante temperatuur van 34°C. Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin.

 

Praktisch

Vanaf 13 december tot en met 12 januari worden er extra decoraties in Bellewaerde Aquapark voorzien. Van vrijdag 20 december tot en met woensdag 25 december is de kerstman aanwezig. Van 30 december tot en met 3 januari zal Koning Leeuw aanwezig zijn. Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen, ga naar aquapark.bellewaerde.be.