Ravensburger Spieleland opent nieuwe unieke attractie met Kakerlakak

Ravensburger Spieleland opent in 2020 een attractie die voorlopig nog nergens ter wereld gebouwd werd. Kakerlakak is een nieuwe ontwikkeling van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Toch moet het park deze eer delen met een ander Duits park, dat eenzelfde type attractie zal openen.

 

Volgend jaar zal het Duitse pretpark Ravensburger Spieleland een voorlopig unieke attractie genaamd Kakerlakak openen. Deze werd ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group. De berijders nemen plaats in een gondel die heen en weer zwiert, een beetje als een schommelschip, maar men blijf voornamelijk horizontaal bewegen.

Deze nieuwe attractie werd gebaseerd op het gelijknamige bordspel waarbij men met behulp van bestek een kakkerlak doorheen een doolhof moet loodsen, ook de wachtruimte zal hierop geïnspireerd worden.