Kinderen gratis naar Madurodam tijdens onderwijsstaking

Staken de leraren van jouw kinderen ook op 6 november? Madurodam is de perfecte invulling voor deze dag. Ideaal voor ouders én hun kinderen. Op woensdag 6 november hebben kinderen t/m 12 jaar gratis toegang tot Madurodam!

 

Ook als de scholen gesloten zijn, kunnen kinderen namelijk veel leren. Zo ontdekken ze tijdens een bezoek aan Madurodam alles over het beste van Nederland. De oprichtster van de Haagse attractie, Bep Boon van der Starp, zei het al in 1952: “Eén dag Madurodam levert meer wetenschap op dan vele dagen in de schoolbanken, omdat het op de meest aantrekkelijke manier wordt opgediend en dus wordt onthouden.”

Kom dus tijdens de onderwijsstaking naar Madurodam en ontdek je samen met je kinderen Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

 

Leuk en leerzaam uitje

Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Bezoek de nieuwste attractie de Waterwolf en draai aan de radars van ’s werelds grootste stoommachine om van water land te maken. Vaar met boten door sluizen van de waterwegen of vuur de kanonnen af op je reis naar het Nieuw Amsterdam in de 17e eeuw.

Maak de Oosterscheldekering op tijd dicht of steek je vinger in de dijk om te voorkomen dat ons land overstroomt. Word je liever digitaal vermaakt? Download onze app en volg de gratis Family Fun Route. Of doe de gaafste voetbaltrucs als virtuele voetbalkampioen in de attractie Zo Groot is Oranje.

 

Madurodam Winterweken tijdens de kerstvakantie

Lukt het niet om woensdag aanstaande langs te komen? Kom dan tijdens de kerstvakantie naar het ideale familie uitje: Winterweken in Madurodam! Maak een magische wandeling en bewonder het prachtig verlichte park met duizenden lichtjes in het donker tijdens de speciale avondopenstellingen. Het park is van 10 december tot en met 5 januari sfeervol verlicht en winters aangekleed. Zo zag je Madurodam nooit!

 

Voorwaarden woensdag 6 november 2019

– Geldig voor kinderen t/m 12 jaar
– Onder begeleiding van 1 betalende volwassene
– Maximaal 5 kinderen per volwassene
– Kinderen alleen gratis via de kassa van Madurodam
– Alleen geldig op woensdag 6 november 2019