Plopsa Theater wordt Proximus Theater

Het Plopsa Theater in De Panne krijgt een nieuwe naam. Vanaf vrijdag 11 oktober zal de theaterzaal, die zich in hartje Plopsaland De Panne bevindt, als ‘Proximus Theater’ door het leven​gaan.

 

De transformatie van het Plopsa Theater naar het ‘Proximus Theater’ vindt momenteel plaats. Het huidige logo van het Plopsa Theater, dat prominent op de gevel blinkt, alsook alle andere communicatie krijgen een update. De officiële inhuldiging van het ‘Proximus Theater’ wordt op vrijdag 11 oktober, tijdens het concert van Laura Tesoro, gevierd. Beide partners slaan de handen in elkaar om de totaalbeleving voor alle doelgroepen verder te verbeteren.

 

“Enerzijds geven we met deze verandering het theater een neutralere naam voor externe concerten, musicals en liveoptredens die buiten de uren van het park plaatsvinden. Daarnaast is Proximus ook een vaste waarde op de festival- en concertkalender, we spreken dus dezelfde doelgroep aan.”, verklaart Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “Anderzijds linken we onze eigen parkshows, die zich binnen de openingsuren afspelen, rechtstreeks aan Proximus, die Studio 100 TV in haar aanbod heeft. Daarop kunnen kijkers de captaties van elke show bekijken.”, besluit Van den Kerkhof.

 

“Dankzij de naamsverandering kunnen we ons partnership nog meer in de verf zetten. Vandaag organiseren we reeds enkele klantendagen en bieden we wifi en oplaadmogelijkheden voor de gsm in de belangrijkste restaurants in Plopsaland De Panne.”, stelt Stijn Willockx, Head of Sponsoring & Events bij Proximus. “Met het ‘Proximus Theater’ willen we de Proximus klanten extra beleving bieden. Via het nieuwe getrouwheidsplatform Enjoy! zullen er regelmatig tickets te winnen zijn of kan je van exclusieve voordelen genieten voor de shows in het theater. Het brede aanbod van shows zal ook voor een verrijking van de entertainment content betekenen op Pickx, de contentdienst van Proximus. Daar zal naast de Studio 100 shows, ook aandacht gegeven worden aan de extra programmatie.” bevestigt Willockx.

 

De bouw van het toenmalige Plopsa Theater ging in december 2012 van start. Op 14 juli 2013 werd de zaal feestelijk geopend in het bijzijn van onder andere Gert Verhulst, Hans Bourlon en een pak BV’s. De zaal wordt niet enkel voor parkshows van Plopsaland De Panne benut, er vinden ook geregeld externe concerten, musicals en liveoptredens plaats. Ook de verkiezing van Miss België wordt er jaarlijks gehost. Het theater biedt plaats aan 1.400 personen en heeft een foyer met een capaciteit van ongeveer 1.200 personen.

Cute toddler boy watching cartoon movie in the cinema. Leisure/entertainment for family with kids.

 

Voor de officiële opening en het concert van Laura Tesoro zijn nog enkele tickets beschikbaar via www.proximustheater.be. Laura zal die avond bovendien haar eigen ster onthullen op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne.