Operationeel Directeur neemt afscheid van Attractiepark Toverland

Operationeel Directeur Teun Dielesen heeft besloten om Toverland te gaan verlaten. Teun heeft het afgelopen anderhalf jaar met veel passie en bezieling leiding gegeven aan de operationele afdelingen. Samen met zijn team heeft Teun ervoor gezorgd dat de operatie klaar was voor de grootste uitbreiding in de geschiedenis van het attractiepark. Teun neemt per 1 december afscheid van Toverland, zijn taken zullen voorlopig waargenomen worden door de overige directieleden.

 

Teun Dielesen werd anderhalf jaar geleden voor de functie van Operationeel Directeur benaderd door Jean Gelissen sr., Algemeen Directeur Gelissen Group, en Caroline Kortooms, Algemeen Directeur Toverland. Deze functie betekende een jump-start voor de carrière van Teun, waarbij hij veel kansen heeft gekregen om zich te ontwikkelen als professional en als mens. In deze periode kende Toverland namelijk de grootste uitbreiding in haar geschiedenis. Met de komst van een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied werd Toverland maar liefst anderhalf keer zo groot. Teun heeft er samen met zijn team voor gezorgd dat de operationele afdelingen klaar waren voor deze uitbreiding en dat de operationele organisatie opnieuw werd ingericht. Ook werd de gasttevredenheid van een 9+ geborgd. “Ik heb me altijd erg welkom gevoeld binnen het team en wil mijn collega’s dan ook hartelijk danken”, vertelt Teun. “Met dit team hebben we een topprestatie neergezet.”

 

Naast zijn werkzaamheden als Operationeel Directeur van Toverland heeft Teun in deze periode een master in Management Studies behaald. Teun wil zich nóg breder gaan ontwikkelen als professional en zijn talenten gaan inzetten bij andere grote, inspirerende bedrijven. Hij heeft er dan ook voor gekozen om Toverland te gaan verlaten. “Ik ben Toverland dankbaar voor de kans en het vertrouwen dat mij gegeven is als Operationeel Directeur.”

 

Toverland-DNA

Toverland is een familiebedrijf en Teun mag Caroline Kortooms zijn schoonmoeder noemen. Caroline vindt het heel jammer dat Teun weggaat bij Toverland. “Maar bovenal ben ik er trots op hoe hij zijn rol ingevuld heeft en op het feit dat hij zijn vleugels uit gaat slaan”, aldus Caroline. “Wij wensen Teun alle goeds in zijn verdere carrière.”

 

Per 1 december 2019 neemt Teun afscheid van Toverland. De directie van Toverland en de Gelissen Group nemen de taken van Teun voorlopig waar. Naast Teun Dielesen bestaat het directieteam van Toverland uit Caroline Kortooms (Algemeen Directeur), Paul Oomen (Technisch Directeur) en Carin van Berkel (Commercieel Directeur).