Nieuwe concepttekeningen voor Dino Splash in Holiday Park

De in 1984 geopende rapid river van het Duitse Holiday park nabij Hassloch krijgt in 2020 een nieuw thema. Nadat de Plopsa-groep eerder al een dino splash opende in Plopsa Coo en Plopsaland De Panne, is het dus nu tijd voor een variant in Duitsland. Onlangs kregen we nieuwe concepttekeningen te zien van wat het eindproduct moet worden.

 

Plopsa koos er opnieuw voor om een water attractie een Dino thema te geven. Na de glijbanen in Plopsa Coo en een Log Flume in Plopsaland de Panne is het dus nu tijd voor een rapid river met een Dino thema.

 

 

Je verwacht waarschijnlijk meer van hetzelfde, maar de eerste concept arts doen vermoeden dat ze het ditmaal toch anders gaan aanpakken. Geen vulkaan meer zoals bij de vorige twee uitvoeringen maar een soort van vervallen botanische tuin die overheerst wordt door dinosaurussen.

Het geheel ziet er in ieder geval mooi uit op de concept arts.

 

 

Bron en foto : Pfälzer Dorf – Holiday Park