Laura Tesoro opent ‘Proximus Theater’

Vorige maand werd bekend gemaakt dat het Plopsa Theater een nieuwe naam krijgt. De theaterzaal, die zich in hartje Plopsaland De Panne bevindt, zal vanaf heden als ‘Proximus Theater’ door het leven gaan. Het was de Antwerpse popsensatie Laura Tesoro die gisterenavond het ‘Proximus Theater’ officieel mocht openen tijdens een druk bijgewoond liveoptreden.

 

Onlangs stond Laura Tesoro op het podium van het ‘Proximus Theater’. Het werd een daverend concert vol eigen hits en klassiekers. Met het optreden werd het ‘Proximus Theater’ officieel geopend. De transformatie van het Plopsa Theater naar het ‘Proximus Theater’ vond de afgelopen weken al plaats. Daarbij kreeg alle communicatie, waaronder het logo op de gevel, een volledige update. Met deze naamsverandering slaan Proximus en de Plopsa Group de handen in elkaar om de totaalbeleving voor alle doelgroepen verder te verbeteren.

 

 

“Enerzijds geven we met deze verandering het theater een neutralere naam voor externe concerten, musicals en liveoptredens die buiten de uren van het park plaatsvinden. Daarnaast is Proximus ook een vaste waarde op de festival- en concertkalender, we spreken dus dezelfde doelgroep aan.”, verklaart Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “Anderzijds linken we onze eigen parkshows, die zich binnen de openingsuren afspelen, rechtstreeks aan Proximus, die Studio 100 TV in haar aanbod heeft. Daarop kunnen kijkers de captaties van elke show bekijken.”, besluit Van den Kerkhof.

“Dankzij de naamsverandering kunnen we ons partnership nog meer in de verf zetten. Vandaag organiseren we reeds enkele klantendagen en bieden we wifi en oplaadmogelijkheden voor de gsm in de belangrijkste restaurants in Plopsaland De Panne.”, stelt Stijn Willockx, Head of Sponsoring & Events bij Proximus. “Met het ‘Proximus Theater’ willen we de Proximus klanten extra beleving bieden. Via het nieuwe getrouwheidsplatform Enjoy! zullen er regelmatig tickets te winnen zijn of kan je van exclusieve voordelen genieten voor de shows in het theater. Het brede aanbod van shows zal ook voor een verrijking van de entertainment content betekenen op Pickx, de contentdienst van Proximus. Daar zal naast de Studio 100 shows, ook aandacht gegeven worden aan de extra programmatie.” bevestigt Willockx.

De bouw van het toenmalige Plopsa Theater ging in december 2012 van start. Op 14 juli 2013 werd de zaal feestelijk geopend in het bijzijn van onder andere Gert Verhulst, Hans Bourlon en een pak BV’s. De zaal wordt niet enkel voor parkshows van Plopsaland De Panne benut, er vinden ook geregeld externe concerten, musicals en liveoptredens plaats. Ook de verkiezing van Miss België wordt er jaarlijks gehost. Het theater biedt plaats aan 1.400 personen en heeft een foyer met een capaciteit van ongeveer 1.200 personen.

Bovendien onthulde Laura Tesoro, in het bijzijn van haar vele trouwe fans, ook gisterenavond haar hoogsteigen ster op de Story Walk of Fame aan het Proximus Theater. Daarmee komt ze in het rijtje te staan naast topartiesten waaronder Niels Destadsbader, Gers Pardoel en Clouseau.