Happy Halloween in Paultons Park

Tot 4 november 2019 wordt het Engelse pretpark Paultons Park getooid in een Halloween kleedje. Bij Paultons Park geen grote horror toestanden vol bloed, maar een gezinsvriendelijk alternatief.

 

 

Halloween met Peppa Pig

Voor de eerste keer zullen Peppa Pig en George samen met de jonge bezoekers Halloween vieren. Peppa Pig World zal hiervoor op een gezellige manier toch wat enger aangekleed worden. Bezoekers zullen er ook op de foto kunnen gaan met de personages die een Halloween kostuum aanhebben.

Net als vorig jaar wordt de show “The Legend of Paultons Manor” getoond. De show gaat over CreepyGatekeeper die met zijn Spirit Squad het beste Halloween-feest aller tijden wil vieren. Een show vol dans, magie, zang en vooral plezier voor het hele gezin.

Bovendien komt “The Big Boo Barn” terug naar het park tijdens Halloween. In dit labyrint kan men op Trick or Treat tocht gaan tussen het mais.

Duizenden pompoenen

Doorheen het hele park is heel wat aankleding voorzien. Meer dan 10.000 pompoenen zullen het park een gezellige oranje uitstraling geven. Het personage Pickles the Pumpkin zal in het park te ontmoeten zijn en er vinden ook verkleedwedstrijden plaats.

 

Wanneer

Halloween in Paultons Park vindt plaats van 5 oktober tot 4 november 2019. De shows vinden enkel plaats van 26 oktober tot 3 november. Op 29 en 31 oktober blijft het park langer geopend waar het pas sluit om 19.30 uur.