Erlebnispark Schloss Thurn biedt zeven horror attracties aan met Halloween

Het Duitse pretpark Schloss Thurn zal dit jaar tijdens Halloween uitpakken met zeven horrorattracties en een heleboel extra entertainment. Net als voorgaande jaren is het festival verdeeld in een familie Halloween en Scary Halloween.

 

Familie Halloween

Het gezellige Halloween-evenement voor de ganse familie vindt plaats van 26 oktober tot 3 november en dit telkens van 11:00 tot 18:00 uur.

 

Aan entertainment zal er alvast geen gebrek zijn met volgende shows:

  • Halloween-kinderdisco met Dinolino
  • De griezelige Halloween-show van Sir Julian voor het hele gezin
  • Familie Halloween Stunt Show
  • ZoZo’s kinder Halloween-show

 

Maar de kinderen kunnen ook de enge mazes verkennen, zoals Bewitched – Das dunkle Porta, dat in het teken van heksen staat. Bij Grusel-Labyrinth: Voodoo-Wald draait alles dan weer om de duistere magie.Verder kunnen ze zich laten schminken, een echte wilde stier temmen of deelnemen aan een speurtocht.

 

Scarry Halloween

Het meer duistere en enge Halloween vindt enkel plaats op 25, 26, 31 oktober en 2 november en dit telkens van 18 tot 01 uur. Er zijn dit jaar zeven horrorattracties om te ontdekken, waaronder de achtbaan Creepy Coaster, de vrijevaltoren Tower of Fear, Horror Ride Attraction: The Driving Dead – Outbreak en Hexentanz.

 

Voor de dappersten zijn er ook drie echte spookhuizen:

  • Horror House: Wild Bunch – The Final Chapter
  • Horror House: Prison – Undead
  • Horror Labyrinth: Voodoo Forest – The Curse

 

Verder is er ook het nodige entertainment voorzien met de Horror Halloween Stunt Show, de show Sir Julian – Mysteries en is er Live muziek van Drake Nick & Summer.

Elke avond is er ook een Fire & LED Show genaamd Elemental Fire. Op 31 oktober wordt de avond afgesloten met een groot vuurwerk.