Een donkere sfeer daalt neer over Walygator Parc tijdens Halloween

Dit jaar staat het Franse Walygator Parc van 19 oktober tot 3 november opnieuw volledig in het teken van Halloween met heel wat nieuwigheden om te ontdekken. De vele decoraties doorheen het park en de verschillende shows brengen de bezoekers alvast in de juiste sfeer om Halloween te vieren.

 

In Walygator Parc zullen zombies en andere enge wezens de bezoekers weer de stuipen op het lijf jagen. Het park organiseert ook dit jaar weer een Halloween evenement. Het park organiseert ook twee nocturnes, eentje op 26 oktober voor families en eentje vol terreur op 31 oktober.

 

 

Nieuwe shows

Lanceur de couteaux wordt een messenwerpshow, waarbij een messenwerper vlijmscherpe messen rakelings langs zijn assistente laat vliegen. Ook illusionist Tim Silver presenteert dit jaar een nieuwe show. In deze show zal de magiër aan de hand van hypnose de bezoekers met verstomming slaan.

 

Spookhuis

Bij het spookhuis Chasseurs de frissons kom je terecht in een psychiatrische instelling, waar patiënten veranderden in zombies. Zelfs de artsen zijn niet te vertrouwen. Zij konden niet ontsnappen aan een gevaarlijk virus.

 

Nocturnes

Op 26 oktober organiseert Walygator met Walloween Family, een gezinsvriendelijk Halloween-event. Het park zal op deze dag geopend zijn van 11 uur tot 20.30 uur. Naast heel wat aankleding zal er voor vuur gezorgd worden bij het spookhuis.

Op 31 oktober zal de hel losbarsten in het park, dat op deze dag geopend blijft tot 22 uur. De avond zal afgesloten worden door een vuurwerk.