Furuvik viert voor tweede maal Halloween

Nadat Furuvik vorig jaar bijna 14.000 bezoekers verwelkomde bij de eerste editie van het Halloweenfeest. Organiseert het Zweedse park dit jaar opnieuw een event.

 

In het Zweedse pretpark zal men dit jaar zeven dagen lang Halloween vieren. Er staan speciale activiteiten op het programma. Zo zal er heel wat nieuwe catering te proeven zijn, zoals pannenkoeken met pompoen en lekkere marshmallows.

De populaire attracties Kaptensgarden en Labyrinten worden vergezeld door drie nieuwigheden. De nieuwigheden zijn Häxlägret, Sagoläsning i Kruthuset en Skräckexpressen.

In Häxlägret hebben alle heksen in de regio zich in Furuvik gevestigd om de glijbaan van het park in hun macht te krijgen. Bij Sagoläsning i Kruthuset kan men luisteren naar enge verhalen voor het hele gezin. Skräckexpressen is het vaste spookhuis van het park in een nieuw jasje. Het spookhuis met karretjes zal een extra enge sfeer uitstralen.

 

Halloween in Furuvik vindt plaats op 26, 27, 30 oktober en van 31 oktober tot 3 november 2019.